Odbojkašice presrećne: Hvala na podršci, dokazale smo da smo najbolje

Tijana Bošković zahvalila se navijačima na podršci tokom i posle Evropskog prvenstva, na kojem je Srbija osvojila zlatnu medalju. Stefan Veljković smatra da su odbojkašice dokazale da su najbolje na svetu i da se nada da će se ponovo naći na balkonu sledeće godine, posle Olimpijskih igara u Tokiju.

Tijana Bošković, najbolja igračica na Evropskom prvenstvu, zahvalila je svim na podršci tokom i posle turnira.

"Jako sam srećna što treći put zaredom imam priliku da budem ovde na balkonu. Hvala svima koji su došli večeras, hvala na podršci koju su nam slali tokom čitavog prvenstva. Ta podrška nam je bila samo dodatni motiv da budemo još jače", rekla je Tijana Bošković.

Stefan Veljković kaže da je Srbija dokazala da je najbolja na svetu i našalila se na račun svog načina radovanja.

"Stvarno je bilo teško. Što se samog finala tiče, utakmica je bila do samog kraja neizvesna. Drago mi je što smo uspele još jednom da dokažemo i nama i svima da smo najbolje na svetu i da imamo ogromno srce i ogromnu hrabrost. Što se tiče radovanja, to dolazi prirodno iz mene i nadam se da je simpatično, rekla je nasmejana Stefana Veljković.

Stefana se zahvalila na podršci i izrazila nadu da ćemo se i sledeće sezone družiti sa odbojkašicama na balkonu, posle Olimpijskih igara u Tokiju.

Iskreno, imala sam veću tremu da izađem ovde, nego pred samo finale. Više sam se spremala za ovo, nego za utakmicu. Čast mi je i imam veliku zahvalnost našem narodu da izađemo ovde i da slavimo naša zlatna odličja. Nadam se da ćemo i sledeće godine slaviti zlato sa Olimpijskih igara, rekla je Stefana.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво