Odbojkašice pobednice pripremnog turnira u Beleku

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, osvojila je prvo mesto na Glorija kupu u Beleku, u okviru priprema za EP 2019. Srbija je u poslednjem, 3. kolu, u Glorija Areni, savladala Tursku sa 3:2, po setovima 25:12, 25:18, 22:25, 22:25 i 15:13. Maja Ognjenović, kapiten i tehničar Srbije, proglašena je za najbolju igračicu (MVP) turnira u Beleku.

Posle odličnog starta, kada je povela sa 2:0 u setovima, selekcija Srbije je posustala i u finiš meča ušla sa velikom neizvesnošću, da bi na kraju izborila pobedu za treći uzastopni trijunf na turniru.

Seniorke Srbije će trenirati u Beleku do srede, 21. avgusta, kada će otputovati u Ankaru.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni prvak Evrope, igraće u A grupi 31. EP 2019. u Ankari. Seniorke Srbije će utakmice protiv Finske, Bugarske, Francuske i Grčke odigrati od 16.00 časova po našem vremenu, dok će poslednji meč u A grupi, protiv domaćina, Turske, početi u 18.30 časova po našem vremenu.

Takmičenje po grupama na EP odigraće se od 23. do 29. avgusta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво