Italijani poslednja prepreka odbojkašima Srbije za olimpijsku vizu

Odbojkaši Srbije igraju večeras u Bariju protiv domaćina Italije, treći i odlučujući meč na olimpijskom kvalifikacionom turniru. Početak je u 21.15, uz televizisjki prenos na Prvom programu RTS-u.

Obe selekcije su u prethodna dva kola turnira slavile po dve pobede, te će direktan orkšaj odrediti putnika za Tokio.

Srbija je u prvom kolu bila bolja od Australije sa 3:1 u prilično zahtevnoj utakmici, da bi potom lako, sa 3:0 u setovima, izašla na kraj sa selekcijom Kameruna. 

Ipak, glavni protivnik i definitivno najteži meč izabranici Nikole Grbića imaće u vidu Italijana, koji će imati i vetar u leđa od publike u Bariju, s obzirom da su karte za ovu utakmicu rasprodate.

Italijani su dobili poslednji međusobni duel u Ligi Nacija pre mesec i po dana, dok je u meču pre toga Srbija slavila u Svetskoj ligi identičnim rezultatom - 3:0. 

Direktan prenos meča je na Prvom programu RTS-a od 21.15.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво