Odbojkaši Srbije protiv Australije, prvi korak ka OI

Odbojkaši Srbije igraju protiv Australije, prvi meč na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, koji se igra u Bariju. Pored ove dve ekipe tu su i domaćin Italija i Kamerun. Susret počinje u 18.00, direktan prenos je na našem Prvim programu, strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.

Pred našim odbojkašima je veliki izazov da krenu stopama devojaka i obezbede vizu za Olimpijske igre. Samo pobednik turnira u Bariju izboriće plasman. Poraženi će imati šansu na kontinentalnim kvalifikacijama.

Prvi rival izabranicima selektora Nikole Grbića je Australija. Rival po meri za start ovako važnog turnira. Sa njima smo igrali pre dva meseca u Ligi nacija u Otavi, naši odbojkaši slavili su sa 3:2. Pobedili smo Australiju i na Svetskom prvenstvu 2018. sa 3:1 u setovima. Obe utakmice pokazale su da je protivnik ozbiljan i da se nikako ne sme potceniti.

U subotu (18.00 RTS1) sledi duel sa Kamerunom. U ovom meču naša selekcija predstavlja apsolutnog favorita i ne bi trebalo da ima većih problema u ovom duelu. Meč treba da posluži za uigravanje za suset koji sledi dan kasnije.

Nedelja će svakako biti "dan D" jer se o olimpijskoj vizi odlučuje u utakmici sa domaćinom Italijom (21.15 RTS1). 

Susret Srbija – Australija počinje u 18.00, direktan prenos je na našem Prvim programu, strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво