Odbojkaši porazom od Argentine ostali bez šansi za F6

Odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Argentine sa 3-0 u setovima u utakmici četvrtog vikenda Lige nacija u Milanu i tako ostala bez šansi za plasman na Fajnal-siks. Ekipa Nikole Grbića poražene rezultatom 25:17, 25:23 i 25:18 posle sat i 18 minuta igre.

To znači da naši momci neće imati priliku da se bore za titulu na završnom turniru u Čikagu.

"Gaučosi" su od prvog do poslednjeg poena gospodarili terenom i ni u jednom trenutku nisu ispuštali vođstvo.

Posle ubedljivo izgubljenog prvog seta, srpski igrači su bili blizu da izjednače, ali kada su izgubili i drugi u neizvesnoj završnici, bilo je teško vratiti se. Argentinci su nastavili u istom ritmu i došli do maksimalnog trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Bruno Lima i Ezekjel Palasios sa po 14 poena. U selekciji Srbije istakao se Srećko Lisinac sa 10 poena, dok je osam upisao Dražen Luburić.

"Orlovi" su tri meča pre kraja regularnog dela takmičenja tek deseti sa pet pobeda iz 12 utakmica. Argentina je šesta na tabeli sa skorom 6-6, zaostaje dve pobede za petom pozicijom koja vodi na F6.

Srbija će se od SL oprostiti u Plovdivu, gde se 28-30. juna igra peti vikend. Nacionalni tim će igrati redom sa Iranom, SAD i domaćinom Bugarskom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво