Peti poraz odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Tajlanda sa 3:0 (25:22, 25:23, 25:21) na startu četvrtog vikenda Lige nacija u Tokiju. Naše odbojkašice igraju mečeva sa selekcijama Tajlanda, Brazila i domaćina Japana.

Iako se po rezultatu na prvi pogled ne bi tako zaključilo, podmlađeni sastav odbojkašica Srbije je pružio dobru igru i nedostajalo je malo više iskustva i upornosti do pobede.

Prva dva seta su bila neizvesna do poslednjeg poena. Tajland je poveo 1:0 posle 23:22 i osvojena poslednja dva poena da bi u drugom setu Srbija stigla i do izjednačenja na 22:22 ali je opet protivnik bio mirniji u završnici.

U trećem setu posle rezultata 18:17 za srpsku selekciju Tajlanđanke su došle do rezultatske prednosti jer je Srbija načinila preveliki broj grešaka.

Srpskinje sutra nastavljaju nadmetanje sa selekcijom domaćina Japana od 12.10 po srednjeevropskom vremenu.

Poslednju utakmicu četvrtog vikenda Lige nacija ekipa Zorana Terzića igraće sa Brazilom u četvrtak, od osam časova i 40 minuta.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво