Odbojkaši Srbije protiv Japana, Francuske i Rusije

Prvog vikenda Lige nacija odbojkaši Srbije sastaće se sa selekcijom Japana 31. maja u Spensu u Novom Sadu. Naredni rivali biće im reprezentacije Francuske i Rusije.

Muška seniorska reprezentacija Srbije biće domaćin 4. grupe I vikenda od 31. maja do 2. juna selekcijama Francuske, Rusije i Japana u dvorani SPC "Vojvodina" u Novom Sadu. Srbija će u 1. kolu, u petak, 31. maja, igrati protiv Japana od 17.00 časova. U 2. kolu, u subotu, 1. juna, Srbija će igrati protiv Francuske od 19.00 časova, a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju, 2. juna, protiv Rusije od 19.00 časova.

Raspored utakmica prvog vikenda Grupe 4:

1. kolo, petak 31. maj:

Srbija - Japan 17.00
Francuska - Rusija 20.00

2. kolo, subota 1. jun:

Rusija - Japan 16.00
Srbija - Francuska 19.00

3. kolo, nedelja 2. jun

Francuska - Japan 16.00
Srbija - Rusija 19.00

U okviru II vikenda (7 - 9. jun), Srbija će gostovati u Kanadi (8. grupa), a rivali će joj, pored domaćina, biti Nemačka i Australija.

III vikend će se odigrati 14 - 16. juna, a Srbija će igrati u 9. grupi, u Portugaliji, sa domaćinom, Brazilom i Kinom.

U okviru IV vikenda (14. grupa), od 21. do 23. juna, Srbija će igrati u Italiji, a rivali će joj biti i Argentina i Poljska.

Poslednji, V vikend je na programu 28 - 30. juna, a Srbija će igrati u 19. grupi u Bugarskoj, sa domaćinom, Iranom i SAD.

Finalni turnir će se odigrati 10 - 14. jula u Čikagu, u SAD.

Pored SAD, plasman na Finalni turnir će izboriti 5 najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво