Borac - Crvena zvezda 0:3

U utakamici 10. prvenstva Srbije za odbojkaše u subotu je u Pančevu ekipai beogradske Crvene zvezde kao gost pobedia tim starčevačkog Borca sa 3:0 (25:14, 25:18, 25:11).

U hali sportova "Strelište", pred oko 600 gledalaca, sudili su Kolarević iz Novog Sada i Simonović iz Kragujevca.

Borac: Farkaš, Knežević, Simijonović, Stevović, Dangubić, Tomić, Spasojević, Kovačević, Milošević, Radanović, Janjušević, Krlić i Poznić.

Crvena zvezda: Zindović, Stefanović, Ćulafić, Pajić, Majstorović, Bojović, Koprivica, Milutinović, Ilić, Terzić, Dokić, Rašić, Mitić, Butuljević, Čvorović, i Vujić.

Gosti su već na startu, na servis Rašića, poveli čak 7:0 i time raspršili nade protivnika da mogu da napravi senzaciju. "Crveno-belima" sa lakoćom sve polazilo za rukom: smečevi, servisi, prijemi i dizanja, pa domaćinima nisu ostavili ni malo mogućnosti da se i oni u nečem iskažu.

U pobedničkoj ekipi sjajno je igrala trojka dvometraša Dokić, Terzić i Rašić, kao i dizač Stefanović, a kod domaćih samo u trećem setu solidan utisak ostavili su Poznić i Stevović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво