Sanja Malagurski ponovo u Crvenoj zvezdi

Odbojkašice Crvene zvezde jače su za korektorku Sanju Malagurski. Ona se posle deset godina vratila u crveno-belu porodicu i svakako predstavlja veliko pojačanje.

Posle Tijane Malešević crveno-beli dres ponovo je zadužila i Sanja Malagurski, koja nije krila oduševljenje što je ponovo u klubu.

"Sada je tačno 10 godina od kada sam prvi put došla u Crvenu zvezdu. Osećaj je, kao i uvek, divan kada dođem ovde i kada uđem u prostorije kluba ili našu halu. Provela sam u Zvezdi dve jako lepe godine. Kada sam odlazila ostala sam svima u divnom odnosu i kontaktu tako da se osećam kao da nisam ni odlazila", izjavila je korektorka crveno-belih.

Sa Crvenom zvezdom Sanja je 2011. godine osvojila titulu šampiona i Kup Srbije, a bila je i član tima 2009/10 kada je osvojena duplu krunu, ali je zbog povrede prpopustila skoro celu sezonu.
"Te prve godine mi se na žalost dogodio peh. Operisala sam koleno, ali sam bila uz ekipu i sa Zvezdom imam dve duple krune koje su za mene imale jako veliki značaj", rekla je Sanja Malagurski.

Sa reprezentacijom Srbije je osovjila titulu šampiona Evrope 2011. godine, a u svojoj bogatoj riznici između ostalog ima i tri zlatne medalje iz Evropske lige i tri bronzane sa finalnih turnira FIVB Gran prija.

Iz Crvene zvezde Malagurski je otišla u Asistel iz Novare (Italija), potom u Vila Korteze (Italija), Moliko Osasko (Brazil), Hemik Police (Poljska), Trabzon (Turska), Montekjari (Italija) i Bergamo (Italija).

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво