Svetske šampionke protiv Portorika, Tajlanda i Poljske

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće na turniru Interkontinentalnih kvalifikacija za plasman na Olimpijske igre 2020 protiv Portorika, Tajlanda i Poljske, saopšteno je iz Svetske odbojkaške federacije (FIVB).

U kvalifikacijama učestvuju 24 najbolja tima sa FIVB liste osim domaćina Japana, u šest grupa, ali je u odnosu na projektovan žreb došlo do male izmene jer se Kuba nije prijavila, pa je u grupi sa svetskim i evropskim prvakinjama i olimpijskim vicešampionka Poljska, 26. sa liste.

FIVB je najavio da će do kraja januara odrediti domaćine, kao i raspored utakmicima na turnirima, koji će se održati od 2. do 4. avgusta.

Takođe, saopšteno je da će se još pet kontinentalnih turnira odigrati u januaru 2020, kao i da će na njima igrati minimum po četiri selekcije koje se nisu kvalifikovale na OI.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво