Zvezda želi prvu pobedu u Ligi šampiona

Odbojkaši Crvene zvezde u 4. kolu C grupe Lige šampiona u sredu dočekuju Knak Roselar (18.00, RTS 2)

Utakmicu u "Šumicama" prenosiće RTS na drugom programu ukoliko Skupština Srbije bude završila sa radom. U suprotinom, emitovaće snimak tokom noći.

- Nadam se da će svako od igrača u Šumicama pružiti maksimum i da ćemo uspeti da postignemo prvu pobedu u Ligi šampiona - istakao je Tomislav Dokić, kapiten Crvene zvezde.

Lube Maćerata savladala je u 4. kolu Majorku sa 3:0 i vodi u grupi C sa maksimalnih 8 bodova, slede Roselar i Majorka sa 5 bodova i Crvena zvezda sa 3 boda.

Odbojkašice Poštara 064 gostuju u Španiji protiv Tenerifa u 4. kolu B grupe Lige šampiona. Pre sedam dana šampionke Srbije savladale su Tenerife sa 3:0 u Beogradu. Predviđeno je emitovanje snimka utakmice.

Odbojkaši Radničkog odigraće u sredu revanš utakmicu osmine finala Kupa CEV sa
italijanskim Kuneom. Kuneo je u prvom meču pobedio Kragujevčane sa 3:0 u setovima, a za plasman u četvrtfinale Italijanima će biti dovoljno da u Srbiji osvoje jedan set.

Ekipa Kunea, nekadašnji Alpitur, dva puta je bila pobednik CEV Kupa. Utakmica između Radničkog i Kunea igra se u kragujevačkoj hali Jezero i počinje u 19 časova.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи