Tijana Bošković i Uroš Kovačević najbolji u 2018.

Najbolja odbojkašica sveta Tijana Bošković i odbojkaš Trentina Uroš Kovačević proglašeni su za najbolje u Srbiji u ovoj godini.

Boškovićeva, koja je najbolja sportistkinja Srbije u izboru Olimpijskog komiteta, bila je najbolji igrač na putu do titule prvaka sveta u Japanu, dok je Uroš Kovačević bio klupski šampion planete i član četvrte reprezentacije sveta.

Zbog obaveza u klubu nisu mogli da prisustvuju svečanosti OSS u hotelu Kraun plaza, ali su se putem video-linka zahvalili na priznanjima.

Najbolji stručnjak 2018. godine je selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić.

"Hvala na lepoj nagradi, normalno je da dobijamo nagrade na svim stranama kada smo prvaci sveta. Sigurno je da su nagrade kod kuće najdraže", rekao je Terzić.

Najbolja mlada odbojkašica Srbije je Sara Sarić, a odbojkaš Luka Tadić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво