Miljković napustio Odbojkaški savez Srbije

Trofejni srpski odbojkaš Ivan Miljković napustio je funkciju prvog potpredsednika Odbojkaškog saveza Srbije, saopštio je Odbojkaški savez Srbije. Miljković koji je dao pun doprinos radu Saveza i ima veliki udeo u uspesima koje su postigle nacionalne reprezentacije je otišao sa funkcije zbog novih poslovnih izazova.

"Proslavljeni reprezentativac i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2000. u Sidneju zbog novih poslovnih izazova nije u mogućnosti da i dalje obavlja funkciju u OSS. Miljković je tokom prethodne dve godine dao pun doprinos radu Saveza i ima veliki udeo u uspesima koje su postigle nacionalne reprezentacije. Odbojkaški savez Srbije se zahvaljuje Ivanu Miljkoviću na dosadašnjem radu u Savezu i želi mu mnogo uspeha na novom poslu", navodi se u saopštenju OSS.

"Na osnovu određenih promena koje su se desile vrlo brzo, a na koje sam mogao malo da utičem i u razgovor sa porodicom, doneo sam odluku da promenim neke stvari u životu. To se nažalost odrazilo na moju poziciju u Odbojkaškom savezu Srbije. U razgovoru sa predsednikom Zoranom Gajićem došli smo do zaključka da u ovom trenutku nisam više prvi potpredsednik Saveza. U zavisnosti od dešavanja u budućnost moći ćemo da pričamo o povratku", izjavio je Miljković.  

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 03. nov 2018, 09:53) - Brana Svedska [neregistrovani]

I ovde kao

u slucaju fudbalera Matica, nesto bas ne mirise na dobro? Zasto uvek imamo problema sami sa sobom ili da budem precizniji, sa ljudima koji vode odredjene reprezentacije?