Svetske šampionke LN kreću protiv Holandije, Turske i Koreje

Ženska reprezentacija Srbije, aktuelni svetski i evropski prvak, na startu Lige nacija biće domaćin Holandiji, Turskoj i Južnoj Koreji, saopštila je Svetska odbojkaška federacija.

Kao i muška selekcija, izrabranice Zorana Terzića drugo izdanje Lige nacija otvaraju na svom terenu od 21. do 23. maja sledeće godine.

Srpske odbojkašice potom gostuju u Italiji (28–30. maja) zajedno sa SAD i Dominikanskom Republikom, a onda u Belgiji (4–6. juna) sa još Rusijom i Poljskom.

Četvrtog "vikenda" Srpkinje idu u Japan (11–13. jun), gde će pored domaćina igrati sa Brazilom i Tajlandom, a poslednjeg u Kinu (18–20. juna) na duele sa olimpijskim prvakom, Nemačkom i Bugarskom.

Finalni turnir Lige nacija zakazan je od 3. do 7. jula u Kini, gde se, pored domaće selekcije, za trofej bore još pet najuspešnijih.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво