Doček za šampionke sveta ispred Starog dvora

Svečani doček ženske odbojkaške reprezentacije, koja je postala svetski prvak pobedom u finalu nad reprezentacijom Italije u Jokohami, biće organizovan večeras u 18 časova ispred Starog dvora.

Muzički program će početi u 18 časova, kada se očekuje dolazak srpskih reprezentativki, a izlazak svetskih šampionki na čuveni balkon Skupštine grada biće oko 19 časova, najavio je predsednik gradske skupštine Nikola Nikodijević.

Odbojkašice Srbije, koje su na Svetskom prvenstvu osvojile zlatnu medalju, doputovale su sinoć iz Japana u Beograd. Kažu da im je naredni cilj da isti uspeh ponove za dve godine na Olimpijskim igrama. Na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekali su ih porodice i navijači.

Devojke koje su nas oduševljavale sjajnim partijama u prethodnih dvadesetak dana doputovale su u zemlju umorne, ali sa širokim osmehom na licu. A za to i te kako imaju razlog. Posle pobede nad Italijom u finalu, Srbiji su donele prvu svetsku zlatnu medalju u odbojci.

Ostaće ovaj uspeh upisan u istoriji srpskog sporta kao jedan od najvećih. Japan je daleko, i nedostajali su navijači da se proslavi na terenu, ali će se slaviti u Beogradu. Šampionke sveta na onaj čuveni balkon izlaze u ponedeljak u 18 časova. Ne propustite priliku da im čestitate.

Svečani doček "zlatnih odbojkašica" organizuju Odbojkaški savez Srbije i Grad Beograd. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара