Odbojkašice protiv Japanki počinju napad na medalju

Odbojkašice Srbije igraju protiv domaće selekcije prvi meč fajnal-siksa na Svetskom prvenstvu u Japanu. Meč je na programu u nedelju u 12.20, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Izabranice Zorana Terzića maestralno su odigrale veći deo šampionata, ali su u poslednja dva meča zabeležile dva poraza – od Japana i Holandije.

Doduše, bile su to utakmice koje nisu imale rezultatski značaj, ekipa nije bila kompletna, ali su dva poraza dovoljna opomena da u ovoj fazi šampionata nema slabih ekipa.

Osim Srbije i Japana, u Grupi G nalazi se još selekcija Italije, dok Grupu H čine Holandija, SAD i Kina.

Po dve najbolje selekcije iz grupa plasiraće se u polufinale Svetskog prvenstva.

Utakmica između Srbije i Japana igra se u nedelju od 12.20, a kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво