Srbija bez Milenkovićeve do kraja SP

Srpska odbojkašica Bojana Milenković na meču protiv Portorika oštetila je prednje ukrštene ligamente i završila Svetsko prvenstvo u Japanu, potvrdio je lekar reprezentacije Dejan Aleksandrić.

Milenković se povredila prilikom doskoka posle jednog smeča u drugom setu u pobedi nad Portorikom 3:0, poslednjem meču pre odlaska iz Hamamacua u Nagoju na drugu fazu šampionata.

Selektor Zoran Terzić izjavio je da je izostanak Bojane Milenković veliki hendikep za reprezentaciju.

Izabranice Zorana Terzića ostvarile su svih pet pobeda, u nedelju nastavljaju turnir utakmicom protiv Meksika, a potom redom igraju protiv Nemačke, Japana i Holandije.

Plasman u treću fazu izboriće najbolje tri selekcije iz grupe koju trenutno predvodi Srbija sa devet bodova, jednim više od Holandije, dva od Japana, a tri od Brazila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи