Odbojkašice Srbije bolje od Brazila

Srbija – Brazil 3:0 (25:21, 25:18, 25:19). Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Brazila u trećem kolu grupe D na Svetskom prvenstvu koje se igra u Japanu. Naredni rival naših odbojkašica je reprezentacija Kazahstana, sa kojom će se sastati u sredu od 9.10 po našem vremenu.

Izabranice Zorana Terzića su u prva dva kola ostvarile maksimalne pobede, u subotu su nadigrale Dominikansku Republiku sa 3:0 (25:17, 25:20, 25:22), a u nedelju Keniju takođe sa 3:0 (25:16, 25:9, 25:8).

Savladan je najveći rival za prvo mesto u grupi, Brazil. Nijednog trenutka se nije postavljalo pitanje pobednika, jer je Srbija potpuno dominirala u Hamamacuu od prvog do poslednjeg poena.

Najefikasnija u redovima evropskih šampionki bila je Tijana Bošković sa 24 poena.

Srbija će se u četvrtom kolu sastati u sredu od 9.10 sa reprezentacijom Kazahstana.

Tok meča:

13.49 – Kraj meča, Srbija je dobila i treći set sa 25:19 i tako sa maksimalnih 3:0 savladala Brazil u trećem kolu šampionata.

13.19 – I drugi set pripao je srpskim odbojkašicama – 25:18! Odlično su odigrale i drugi period izabranice selektora Terzića, zadržale koncentraciju do finiša seta i slomile otpor protivnika za lepu prednost.

12.49 – Naše odbojkašice dobile su prvi set sa 25:21. Od početka seta naše devojke su vodile, održavajući razliku, koje su uspele da sačuvaju do kraja i rutinski dođu to trijumfa u prvom setu.

12.29 – Na prvom tehničkom tajm-autu Srbija ima dva poena prednosti – 8:6. 

12.21 – Počeo je duel Srbije i Brazila...

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво