Podraščanin: Želeli smo da se medaljom oprostimo od reprezentacije

Posle poraza od Amerike Marko Podraščanin je rekao da je ostala velika žal za medaljom na ovom Svetskom prvenstvu. Dobra igra nije krunisana. Želeli smo da se medaljom oprostim od reprezentacije. Ponosan sam na saigrače, ali ostaje velika žal, rekao je Podraščanin nakon meča.

Reprezentacija Srbije nije uspela da savlada Amerikance u borbi za bronzanu medalju. Naši reprezentativci izgoreli su u želji da osvoje medalju i obraduju naciju. 

„Stvarno mi je krivo. Za par nas ovo će verovatno da bude poslednje Svetsko prvenstvo za reprezentaciju. Hteli smo da se sa medaljom oprostimo od reprezentacije. Verujte, dali smo sve od sebe, međutim, izgleda da smo se protiv Italije izduvali, gde nam je sve išlo od ruke, i da u poslednja tri meča protiv Poljske, Brazila i Amerikanaca nikako nije hteo da nam uđe servis, mislim na onaj jaki servis koji bi trebao da poremeti protivnika. Kažem još jednom, ponosan sam na ekipu, četvrto mesto na Svetu nije mala stvar, ali svakao je gorak utisak, jer ipak lepše je kad se osvoji medalja i kad se još više obraduje nacija", rekao je Podraščanin.  

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво