Odbojkaši zaustavljeni u polufinalu od Brazila, protiv SAD za bronzu

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u polufinalu Svetskog prvenstva od Brazila sa 3:0 u setovima (22:25, 21:25, 22:25). "Orlovi" će u nedelju od 17.00 časova igrati meč za treće mesto protiv selekcije SAD, dok će se za zlato boriti Brazil i Poljska.

Brazil je odigrao više nego odličan meč protiv selekcije Srbije, koja je bila uporna, ali koja nije uspela da odoli raspoloženom protivniku.

Tim iz Južne Amerike je u prva dva seta diktirao tempo i konstantno imao rezultatsku prednost od dva ili više poena.

U trećem setu reprezentacija Srbije je pokazala možda i najbolju igru, imala prednost od tri poena, ali je nažalost Brazil pred drugi tehnički tajm-aut uspeo da preokrene i da tu prednost održi do kraja seta i meča.

Brazil se plasirao u finale, u kojem će igrati protiv selekcije Poljske, koja je sa 3:2 savladala SAD u drugom polufinalnom duelu. Ekipa SAD biće protivnik Srbiji u borbi za bronzanu medalju.

Finale je na programu u nedelju u 20.00 časova, a duel za bronzu počinje u 17.00 časova.

Ovako je protekao meč:

18.33 – Kraj meča, pobeda Brazila od 3:0 u setovima. 

18.23 – Brazilci vode sa 16:15 na drugom tehničkom tajm-autu. Srbija je prvi put na meču imala prednost, ali je Brazil uspeo da veže tri poena i preuzme vođstvo.

18.00 – Brazil osvaja drugi set rezultatom 25:21.

17.50 – Na drugom tehničkom tajm-autu u drugom setu, Brazil vodi sa 16:15. U Torinu se igra znatno neizvesniji drugi set. Brazilci su ponovo imali prednost od dva poena, ali je naša selekcija uspela da se rezultatski vrati.

17.30 – Brazil osvaja prvi set rezultatom 25:22. Uspeli su "orlovi" da zaigraju bolje u završnici prvog seta, ali to nije bilo dovoljno da preokrenu rezultat prvog seta.

17.14 – Na drugom tehničkom tajm-autu Brazil vodi sa 16:11. Brazilci su od samog starta uspeli da steknu prednost od 3 poena, koju održavaju i povećavaju.

17.01 – Počeo je prvi polufinalni meč u Torinu između Srbije i Brazila.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво