Grbić: Sjajan posao, kao kaznena ekspedicija smo

Selektor odbojkaša Srbije Nikola Grbić bio je prezadovoljan posle pobede nad Italijom (3:0) i poručio da isti pristup očekuje protiv Poljske.

Srbija večeras igra protiv Poljske i samo jedan set biće dovoljan za plasman u polufinale.

"Momci su obavili fenomenalan posao, eliminisali su i umirili protivnika odbranom. Igrati protiv ekipe koja se tako brani, kao što smo mi to radili, oduzima veliku snagu. Rezultat je pravi pokazatelj odnosa snaga na terenu", rekao je Grbić.

On je dodao da protiv Poljske očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one koja je odigrana u drugoj fazi, u kojoj su Poljaci slavili pobedu.

"Taj poraz biće stimulativan za sve nas. Idemo korak po korak, kao kaznena ekspedicija smo i suprotstavićemo se svakom ko nam stane na put", poručio je Grbić.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво