Srbija ponovo protiv Poljske, jedan set vodi u polufinale

Odbojkaška reprezentacija Srbije igra večeras protiv Poljske u Torinu drugi meč treće faze na Svetskom prvenstvu. Susret počinje u 20.30, a srpskom timu potreban je samo jedan set kako bi i matematički obezbedio plasman u polufinale.

Ekipa Nikole Grbića je sinoć spektakularnom igrom savladala domaću selekciju Italiju, pred 15.000 navijača.

Bilo je velikih i ubedljivih 3:0 u setovima (25:15, 25:20, 25:17).

Tom ubedljivom pobedom reprezentativci Srbije napravili su veliki korak ka plasmanu među četiri i ulazak u borbu za medalju, a da bi ga i definitivno obezbedili, potreban im je samo jedan set u meču sa Poljacima večeras, od kojih su poraženi u nedelju sa lakih 3:0.

Dakle, eto prilike i za revanš.

"Taj poraz biće stimulativan za sve nas. Idemo korak po korak, kao kaznena ekspedicija smo i suprotstavićemo se svakom ko nam dođe na put", poručio je selektor Nikola Grbić.

Meč Srbija – Poljska igra se u 20.30, uz tekstualni prenos na našem sajtu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво