Borba za polufinale, Srbija u Torinu protiv Italije

Odbojkaši Srbije u trećoj fazi Svetskog prvenstva igraju svoj prvi meč u Torinu protiv Italije. Duel u dvorani "Pala Alpitur" igra se od 21.15 časova a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Izabranici Nikole Grbića u trećoj fazi Svetskog prvenstva igraće u grupi J protiv Italije i Poljske, odlučeno je žrebom u Torinu.

Prvi meč u dvorani "Pala Alpitur", seniori Srbije odigraće u sredu, 26. septembra protiv Italije od 21.15 časova. U 2. kolu u četvrtak 27. septembra, Srbija će igrati protiv Poljske od 20.30 časova.

Po dve najbolje selekcije izboriće plasman u polufinale.

Selektor Nikola Grbić smatra da nema mnogo razlike među šest reprezentacija u završnici Svetskog prvenstva i da je ime protivnika nebitno ako njegova ekipa želi do kraja.

"Kada se uđe među šest najboljih na svetu, tu nema puno razlike, sve ekipe su jake. Apsolutno ne razmišljam o tome da li nam je grupa teška ili laka. Ako hoćemo da idemo do kraja nije bitno protiv koga ćemo da igramo. Svako je jak na svoj način i s kim god da igramo idemo na pobedu", rekao je Grbić u Torinu.

Kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. 

broj komentara 4 pošalji komentar
(sreda, 26. sep 2018, 14:14) - anonymous [neregistrovani]

Odgovor

Slazem se, sistem je besmislen. Ovo je mogao da smisli samo neko ko nema veze sa sportom. Cemu sluzi ovo setanje?

(sreda, 26. sep 2018, 12:21) - Дарко [neregistrovani]

Идеми даље

У овој групи идемо у полуфинале... онда ће тек да буде тешко.

(sreda, 26. sep 2018, 10:40) - anonymous [neregistrovani]

Super grupa!!

Upala nam ‘lopta’ u med! Mnogo bolje sa Italijanima i Poljacima, nego Ameri i Rusi. Biće vrhunske odbojke sigurno.. Nikada do sada toliko izjednačenih timova!

(sreda, 26. sep 2018, 10:40) - Markovljev [neregistrovani]

Turisti

Ovakve organizacije svetskih ili Evropskih prvenstava su izgubile bilo kakav ravnopravni takmičarski karakter. Pogledajmo samo put naše reprezentacije. Bari, Varna, Torino. Pa to nemaju momci vremena ni da raspakuju stvari a negovorim o tom da se naviknu na sobe, krevete, okolinu. Netreba se čuditi oscilacijama u igri, jer i u tome je to isto. Skoro svaka utakmica nova sredina, hala, svetlo, pod. Još nešto. Igrati dva puta sa istim protivnikom a da to nije o medalje je takodje, izvinjavam se na izrazu, glupost, jer bi se moglo desditi da sa Poljacima odigramo i treći meč na jednom prvenstvu. Svaka část sistemu.