Srbija sa Poljskom za prvo mesto u grupi

Odbojkaši Srbije sastaju se sa selekcijom Poljske u poslednjoj utakmici druge faze Svetskog prvenstva. „Orlovi“ su praktično već obezbedili učešnje u trećoj fazi takmičenja i večerašnji duel će odlučivati samo o prvom mestu u grupi. Meč počinje u 19.40, a njegov tok možete pratiti na našem portalu.

Odbojkaška reprezentacija Srbije je kolo pre kraja druge faze Svetskog prvenstva, pobedom nad Argentinom, osigurala mesto među šest najboljih ekipa.

Posle pobede Francuske nad Poljskom od 3:1 (25:15, 25:18, 23:25, 25:18) Srbija je sada prva u grupi sa skorom 6-1, Poljska druga sa 5-2, a Francuska treća sa 4-3, što znači da je srpski tim obezbedio jedno od prve dve pozicije u grupi.

U slučaju pobede nad Poljskom, Srbija će biti prvoplasirana u grupi, a u slučaju poraza biće jedna od dve najbolje drugoplasirane selekcije iz sve četiri grupe druge faze, što ih opet vodi u treću fazu.

Plasman u Torino izborili su još SAD, Brazil i Italija.

Utakmica odbojkaša Srbije i Poljske počinje u 19.40, a njen tok možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво