Kovačević i Petrić: Bili smo psihološki spremni i ostavili srce na terenu

Srpski odbojkaši Uroš Kovačević i Nemanja Petrić izjavili su nakon pobede nad Francuskom da je reprezentacija Srbije ostavila srce na terenu i bila stpljiva u veoma bitnoj pobedi na Svetskom prvenstvu.

"Velika je satisfakcija da dobijemo Francuze posle sedam godina, zadnji put smo ih dobili 2011. godine u četvrtfinalu i mnogo mi je drago što smo ih sada pobedili. Posle toliko godina bili smo psihološki spremni da ih pobedimo. Iznova i iznova su nas pobeđivali i napokon smo uspeli. Idemo korak po korak, opet smo pokazali srce na terenu, velika mi je čast da delim i tugu i radost sa svim saigračima", izjavio je Uroš Kovačević nakon meča.

Njegov saigrač Nemanja Petrić izjavio je kako je Srbija uspela da odoli svakom pokušaju Francuza da pobedi u meču.

"Jako teška utakmica protiv Francuza koji su pokušavali da na sve načine dođu do pobede. Bili smo veoma strpljivi, što je neophodno u ovakvoj utakmici. Francuzi su veoma dobri u odbrani i u prijemu servisa. Jako mi je drago što imamo kontinuitet i što nastavljamo sa pobedama, približavamo se finalnom delu takmičenja, ali imamo još mnogo posla pred nama", zaključio je Petrić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво