"Orlovi" doputovali u Varnu, u petak sa Francuskom

Odbojkaši Srbije doputovali u Varnu, gde u petak nastavljaju takmičenje na prvenstvu sveta, a prvi protivnik u novoj grupi u petak će im biti Francuska.

Ta utakmica će i za našu i za francusku selekciju praktično biti kvalifikaciona, jer će poraženi tim znatno umanjiti šanse da stigne do završnice šampionata.

Srbija ima 12 bodova, jedan više od Francuske, i osvajanjem tri boda bi zadržala šansu da se protiv Poljaka bori za prvo mesto u grupi.

Važnije od toga je, međutim, što bi izabranicima Nikole Grbića ta pobeda, uz uspeh u duelu sa otpisanom Argentinom, gotovo sigurno omogućila da bude među dva najuspešnija druplasirana tima.

"Francuze poraz izbacuje iz borbe za plasman među šest najboljih selekcija sveta, pa je sigurno da nas očekuje još jedan veoma tvrd, težak i neizvesan duel", složili su se srpski reprezentativci.

U drugom kolu Srbija će u subotu igrati protiv Argentine, koja sa šest bodova igra samo za čast, a u nedelju sledi duel protiv Poljske, koja je u prvoj fazi osvojila maksimalnih 15 bodova.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи