Grbić: Ovo je realnost, Francuska je bolja od nas

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić priznao je da je su maksimalni porazi od Brazila i Francuske na završnom turniru u Lilu realnost u ovom trenutku.

Srpski odbojkaši nisu uspeli da se plasiraju u polufinale i na kraju novoformiranog takmičenja završili su na petom mestu.

"Definitivno nam Francuska ne leži. Po meni imamo psihološku barijeru, čekamo tokom meča da se desi neka greška arbitra ili da oni daju tri asa da potvrde da su bolji od nas. Jesu bolji od nas, ne samo oni i moramo da se resetujemo, ovo je realna vrednost", rekao je Grbić posle poraza od Francuske. On je dodao da je najmanje pet reprezentacija bolje od Srbije.

"Treba da budemo realni i da se preispitamo šta smo mogli da uradimo", naveo je on.

Odbojkaš Marko Ivović, takođe, je poručio da je trenutni rezultat realan.

"Ovo je činjenično stanje, borili smo se koliko smo mogli i dali sve od sebe. Igrali smo toplo-hladno, u ovom momentu nismo nivou da se borimo za finale", poručio je Ivović.

Njegov saigrač Srećko Lisinac istakao je da ekipa nije bilo na potrebmom nivou.

"Previše utakmica, bilo je teško igrati celo takmičenje na istom nivou. Ispod očekivanja, podbacili smo u svakom elementu, ali nismo imali snage. Što pre moramo da zaboravimo i da se pripremimo za Svetsko prvenstvo", zaključio je Lisinac.

Svetsko prvenstvo igra se od 9. do 30. septembra u Bugarskoj i Italiji.

broj komentara 5 pošalji komentar
(subota, 07. jul 2018, 12:34)
anonymous [neregistrovani]

Odbojka

Realno mi nemamo jakog tehničara, tehničar je mozak ekipe i moraće Grbić da potrazi bolje rešenje jer on je bio moćni igrač na toj poziciji, primaci uz malo više sigurnosti mogu da dominiraju samo više samopouzdanja i bićemo jaki!
Pozdrav za sve naše odbojkaše

(subota, 07. jul 2018, 12:23)
meca [neregistrovani]

realnost

Realnost,je,da,je,vreme,da,odes,sa,tobom,cemo,biti,dozivotno,peti,ili,sesti,ti,od,ovih.momaka,neznas,da,izvuces,vise

(subota, 07. jul 2018, 11:52)
barbareta92@gmail.com [neregistrovani]

E moj Grbicu

Samo ti ponizavaj igrace a sebe uzdizi.Gajic odmah da podnese ostavku dok nam je spasa.Nema vremena Srbija za te sto gledaju samo sebe.

(subota, 07. jul 2018, 11:45)
Raush [neregistrovani]

SRBIJA!!!

Ok je momci , bitno je da ste se borili , peti na planeti nije sramota . Sa napornim radom i dobrom hemijom bicete opet svetska odbojkaska sila, uveren sam. SRBIJA!!!

(subota, 07. jul 2018, 11:12)
anonymous [neregistrovani]

Opada i odbojka!

Strašno!
Previše smo se umislili da smo neponedivi!