Liga nacija: Pala i Kina

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Kine sa 3:1 (21:25, 25:23, 25:21, 25:17) u trećem kolu drugog vikenda premijerne Lige nacija.

Počele su Kineskinje snažno prvi set, imale prednost, ali se igrao poen za poen sve do rezultata 22:18, kada su napravile osetniju prednost i privele prvi set kraju.

Drugi set je takođe bio izjednačen sve do rezultata 19:18, kada na servis dolazi Stevanovićeva, koja je poremetila prijem Kineskinja, proradila je potom kontra preko Boškovićeve i Srbija dobija drugi set sa 25:23.

U trećem setu, Srbija je uzela stvar u svoje ruke i dobila ga sa 25:21, da bi u četvrtom setu potpuno vodila igru, sve nam je polazilo za rukom, a Tijana Bošković sakupila je ukupno čak 32 poena.

Kina: Gong 13, Liju 12, J. Vang 9, Duan 8, Hu 4, Li 3, F. Jang 2, Jao 2, Jan 1, H. Jang, Lin, Ding, M. Vang, Čang.

Srbija: Buša, M. Popović, Antonijević 7, Mihajlović 15, Mirković, Pušić (l), Bjelica, Aleksić, Stevanović 9, Rašić 9, S. Popović (l), Bošković 32, Milenković 7, Blagojević 2.
M. K.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво