OK Novi Pazar: Ograđujemo se, pojedinci šalju lošu sliku

Odbojkaški klub Novi Pazar ogradio se od incidenta dela navijača na meču sa Vojvodinom, kada je izviždana himna "Bože pravde", i objavio da pojedinci žele da stvore lošu sliku o gradu i klubu.

Nakon incidenta dela navijača na meču sa Vojvodinom, kada je izviždana himna "Bože pravde", u saopštenju, potpisanom od predsednika OK Novi Pazar Ervina Ćorovića, ističe se da grupa pristalica zlopotrebljava sport i sve iz Novog Pazara "pretvara u lake medijske mete".

"Odbojkaški klub Novi Pazar je do borbe za titulu šampiona države došao sportskom borbom i poštovanjem protivnika na terenu, a uz veliku podršku publike koja je mnogo puta do sada bila siguran vodič do pobede.

Pošto su naši planovi i napori dugoročni i isključivo vezani za sport, OK Novi Pazar nikada nije i neće dozvoliti da o nama umesto rezultata govori šačica instruisanih pojedinaca, ovog puta medijski zloupotrebljenih u nameri da se zanemari i organizovano umanji značaj pobede OK Novog Pazara nad novosadskom Vojvodinom", navode Pazarci.

Podseća se OK Novi Pazar pravi istorijske rezultate, ne samo za klub, već i celu Srbiju.

"Dokazali smo da se odbojkaške lekcije mogu deliti van Beograda i Novog Sada, u srcu Novog Pazara. Grad Novi Pazar je centar odbojke, fer pleja i domaćinskog odnosa prema gostima, uprkos tome što je ispad nekolicine zalutalih pojedinaca na poslednjoj utakmici glavna tema mnogih, uglavnom nimalo dobronamernih medija".

Iz Novog Pazara su apelovali na sve "da ne podležu uticaju pojedinaca koji svoje frustracije prezentuju na pogrešnim mestima, zloupotrebljavaju sport, publiku i čitav grad".

"Ograđujemo se od svih koji pojedinačno ili organizovano, u nedostatku ideja i kreativnosti da žive na način dostojan čoveka, zloupotrebljavaju sportske događaje kako bi o ovom gradu i ljudima u javnost poslali lošu poruku".

Odbojkaši Vojvodine vode sa 2:1 protiv Novog Pazara u finalnoj seriji Odbojkaške lige Srbije.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 16. maj 2018, 19:00)
anonymous [neregistrovani]

Postujte vi BiH i smatrajte je svojom domovinom (za bosanske Srbe)...

TAda cemo mi Srbiju!

(ponedeljak, 16. apr 2018, 13:58)
FORum LIvii [neregistrovani]

uvreda za ostale gradjane

Osnova , kamen temeljac SVAKE drzave je LOJALNOST gradjana i postovanje prema drzavi u kojoj zive !
To vazi svuda u svetu , cak i za one koji nemaju drzavljanstvo te drzave .
Zastava ihimna su sumboli svake drzave.Nepostovanje prema tim simbolima je nepostovanje prema drzavi , vredjanje ostalih koji u njoj zive.
Na drugu stranu , iz Novog Pazara cujemo da su zapostavljeni , da ih drzava zapostavlja i malo ulazu kod njih, da imaju los tretman i drugacije tretirani, sto naravno NIJE tacno.
Neka samo znaju , da mnogi , cak i veci gradovi , NEMAJU objekte drustvenog standarda koje ima Novi Pazar.Ta sportska sala u kojoj se zvozdi Himni, stadion , trim staza, stadion i ostalo su izgradjeni solidarnoscu ostalih gradjana koji vole i postuju svoju drzavu Republiku Srbiju.