Odbojkašice: Nemamo pravo na grešku

Srpske odbojkašice optimistične pred četvrtfinale Evropskog prvenstva. Veruju da su spremne za fazu takmičenja u kojoj nemaju pravo na grešku.

Odbojkašice Srbije igraju u četvrtak od 18.30 u Bakuu u četvrtfinalu Evropskog prvenstva protiv pobednika duela Belorusije i Češke.

"Uspešno smo završile prvi deo takmičenja, rezultatski dobro, a prvenstveno sam zadovoljna igrački, jer smo iz utakmice u utakmicu igrale sve bolje. Protiv Belgije su sve igračice dobile šansu i zaista smo je iskoristile kako treba. Napravile smo lepu uvertiru pred ono najvažnije što nas čeka", rekla je Maleševićeva, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Ona je navela da je njena ekipa imala dovoljno vremena da se pripremi, pošto je imala problema sa povredama, ali i da će bez obzira na pauzu od tri dana bez utakmice, spremno dočekati četvrtfinalni meč.

"Čehinje znamo, igrale smo dva puta ove godine, ali beloruski tim ne poznajemo. Bez obzira na sve sigurna sam da ćemo spremne dočekati meč, nemamo više pravo na kiks, ide eliminaciona faza i verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje", rekla je ona.

Jovana Stevanović je ocenila da njenu ekipu očekuje najvažniji deo turnira.

"Igrale smo dobro protiv iskunsih ekipa, nismo očekivale da ćemo sa 3:0 pobediti Holandiju. Sve je prošlo kako treba, sada dolazi najbitniji deo u kome se ne prašta nijedan poraz. Koncentrisane smo na svaku utakmicu, ne znamo ko će nam biti protivnik, ali bićemo spremne. Strpljivo čekamo, treniramo", navela je Stevanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво