Odbojkaši Srbije u Beogradu nastavljaju pripreme

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije nalazi se u Beogradu gde nastavlja pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Odbojkaši Srbije su doputovali u Beograd sa Pala, gde su se 12 dana pripremali za šampionat u Poljskoj. Selektor Nikola Grbić je igračima, posle prvog dela priprema, dao slobodan dan, ekipa u Beogradu nastavlja sa pripremama.

Muška odbojkaška reprezentacija je učestvovala na 25 od dosadašnjih 29 šampionata Evrope i osvojila 10 medalja: dve zlatne, jednu srebrnu i sedam bronzanih.

Srbija je do sada odigrala 184 utakmice i ostvarila 100 pobeda i 84 poraza.
Odbojkaši Srbije će na ovogodišnjem EP igrati u Grupi A sa Poljskom, Finskom i Estonijom.

Prvenstvo Evrope će svečano otvoriti Poljska i Srbija utakmicom na Nacionalnom fudbalskom stadionu u Varšavi, 24. avgusta od 20.30 časova.

Srbija će u drugom kolu igrati protiv Estonije, a u poslednjem protiv Finske.

Prvoplasirane reprezentacije iz sve četiri grupe direktno će se plasirati u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane selekcije igrati u osmini finala.

Utakmice osmine finala i četvrtfinala igraće se u Krakovu i Katovicama, a polufinalni mečevi, kao i meč za treće mesto i finale, u Tauron areni u Krakovu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи