Srpske odbojkašice bolje od Tajlanda

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je i drugu pobedu drugog vikenda Gran prija u Sendaiju, pošto je bila bolja od selekcije Tajlanda 3:1 (25:17, 23:25, 25:16, 25:19).

Srbija je trijumfovala na turniru u Sendaiju, pošto je savladala Tajland.

Izabranice Zorana Terzića su odlično počele meč, a zatim dozvolile borbenim i upornim Tajlanđakama da izjednače. Ipak, u trećem i četvrtom setu Srbija je potvrdila da je kvalitetnija ekipa, pa će u Hong Kong otputovati sa prvog mesta ukupne tabele Gran Prija.

Tradicionalno najefikasnija u srpskoj selekciji bila je Brankica Mihajlović sa 20 poena, dok je Stefana Veljković osvojila 14.

Ekipi selektora Zorana Terzića vodi na tabeli sa pet pobeda, uz jedan poraz od Brazilki.

Srbija će u okviru trećeg vikenda (21 - 23. jul) Gran Prija 2017. igrati u G grupi u Hong Kongu sa Rusijom, Japanom i Kinom.

Seniorke Srbije će iz Sendaija otputovati u ponedeljak, 17. jula u 8.05 časova po lokalnom, odnosno 1.05 časova po našem vremenu, letom preko Tokija. Dolazak u Hong Kong je predviđen za 13.45 časova po lokalnom, odnosno 7.45 časova po našem vremenu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи