Radoslav Milić izabran za predsednika Skupštine OSS

Direktor odbojkaškog kluba Novi Pazar, Radoslav Milić, izabran je za predsednika Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije (OSS).

Milić je na redovnoj sednici Skupštine OSS jednoglasno izabran za predsenika tog tela, a na predlog predsednika OSS Zorana Gajića.

Na predlog Odbojkaškog saveza Beograda (OSB) dužnosti delegata su razrešeni Dragoljub Milošević, Ana Avramović, Zorica Bjelić, Slobodan V. Milošević, Nenad Golijanin, Zoran Kozomora, Slobodan G. Milošević, Dušan Keser i Cvijeta Karan sa 36 glasova za i jednim glasom protiv.

Nakon razrešenja delegata, Gajić je zahvalio dugogodišnjem generalnom sekretaru Slobodanu Miloševiću za doprinos razvoju Odbojkaškog saveza, kao i na pomoći koju i danas pruža.

Za delegate OSB u Skupštini predloženi su Mladen Maran, Igo Miljković, Dragan Tadić, Dragoslav Vučinić, Slaviša Perović, Nikola Đuričić, Dušan Kostić, Stevan Žunić i Zoran Mitić, što je i prihvaćeno.

Na sednici je razmatran i usvojen izveštaj o radu za 2016, zatim plan rada za 2017, finansijski izveštaj za 2016, kao i plan za 2017. godinu.

Na predlog novog predsednika Skupštine OSS Radoslava Milića delegati su jednoglasno usvojili predlog da se u Nadzorni odbor izaberu Nikola Vuković kao predsednik i Slobodan Ćurčić i Dragan Tadić kao članovi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво