Читај ми!

Srbija se revanširala Belgiji

Srbija – Belgija 3:0 (25:22, 25:18, 25:20). Odbojkaši Srbije zabeležili su i treću pobedu na drugom turniru Svetske lige, pošto su u Teheranu savladali selekciju Belgije sa 3:0.

Još jednu blistavu partiju pružili su puleni Nikole Grbića i zabeležili petu pobedu u ovogodišnjoj Svetskoj ligi. Dokazala je Srbija da jeste kvalitetnija od Belgije i revanširala im se za poraz u Novom Sadu. S druge strane, ovom pobedom je aktuelni pobednik Svetske lige još jedan korak bliže Finalnom turniru.

Srbija je vikend u Teheranu završila sa tri pobede i samo jednim izgubljenim setom. Ekipa Nikole Grbića sada ima skor od pet pobeda i jednog poraza u Svetskoj ligi u kojoj brani titulu.

Izabranici Nikole Grbića su se današnjom pobedom revanširali Belgiji za poraz od pre nedelju dana u Novom Sadu.

Srbiju je do trijumfa predvodio Dražen Luburić sa 19 poena, Marko Ivović je upisao 13, a Srećko Lisinac devet poena. U poraženom timu najbolji je bio Bram van der Dris sa 10 poena.

Treći vikend Svetske lige na programu je u Argentini, a protivnici Srbije će pored domaće selekciji biti i Bugarska i Brazil.

Ovako je protekao meč u Teheranu:

17.01 - Kraj meča, Srbija je dobila i treći set sa 25:20. Ubedljiva pobeda naših odbojkaša koji su se tako revanširali Belgijancima za poraz u prvom kolu Svetske lige.

16.39 - Srbija dobija i drugi set rezultatom 25:18. Naši odbojkaši još bolje su ušli u drugi set, na oba tehnička tajm-auta imali su veliku prednost (8:2 i 16:8) . Do kraja seta  Belgijanci nisu upevali da povežu igru pa su naši momci rutinski priveli set kraju i došli do velikih 2:0.

16.10 - Odbojkaši Srbije dobili su prvi set protiv Belgije rezultatom 25:22. Izabranici Nikole Grbića odlično su startovali kontrolišući igru tokom celog seta. Na oba tehnička tajm-auta otišli su sa prednošću (8:7 i 16:14) i strečenu prednost uspeli su su da sačuvaju do kraja seta.

15.40 - Počeo je meč u Teheranu između selekcija Srbije i Belgije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво