Odbojkašice ponovo maksimalne, selektor zadovoljan

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Varšavi Slovačku sa 3:0, po setovima 25:8, 25:14 i 25:18, i tako ostvarila četvrti trijumf bez izgubljenog seta u prva četiri kola.

Srbija u nedelju igra protiv domaćina Poljske i taj duel će direktno odlučiti o pobedniku Grupe B i direktnom plasmanu na Svetsko prvenstvo.

Selektor Zoran Terzić rekao je da ekipa treba da bude zadovoljna, jer igra sve bolje kako turnir odmiče.

"Danas je to izgledalo bolje nego na prvim utakmicama. Nije to još maksimum naše reprezentacije, ali je sigurno bolje nego što je bilo. Nadam se da ćemo sutra u utakmici koja će najverovatnije odlučivati ko ide direktno na Svetsko prvenstvo odigrati svoj najbolji meč", rekao je Terzić posle meča.

"Videćemo da li će biti dovoljno da pobedimo Poljsku. To je jedna ozbiljna reprezentacija, koja igra kod kuće, sigurno da će imati pomoć van terena i da neće biti lako pobediti ih, ali ako budemo igrali bar kao danas, imamo realne šanse da i tu utakmicu završimo u svoju korist", rekao je Terzić.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара