Srpski odbojkaši pobedili i Dansku

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Dansku sa 3:0 u setovima (25:23, 34:32, 25: 19), u drugom kolu Grupe E evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Srpski odbojkaši su ostvarili drugu pobedu na turniru u Zagrebu. Na startu kvalifikacija, reprezentacija Srbije je istim rezultatom savladala Belorusiju.

Selektor Srbije Nikola Grbić smatra da je najbitnije što je protiv Danske ostvarena maksimalna pobeda, ali ističe i da mu je drago što je uspeo da pruži šansu igračima koji nemaju često priliku da igraju.

"Najvažnija stvar od svega je da smo pobedili sa 3:0, kao i što je par igrača dobilo priliku da igra, a koji inače ne bi imali toliko šansi. Sve je proteklo kako sam planirali. Zadovoljan sam rezultatom", rekao je Grbić za sajt Odbojkaškog saveza Srbije.

"Današnja utakmcia je bila, nadam se, lepa lekcija. Lepa lekcija iz razloga zato što bi iz ovog meča igrači trebalo da shvate da i kada nisi na svom nivou i kada protivnik počne da igra bolje, i kada krene nervoza i nesigurnost, možeš da pobediš", rekao je Grbić.

Sledeću utakmicu igraće sutra od 17.30 protiv Švajcarske.

"Naredni protivnici su sličnog ili istog kvaliteta kao Danska. Moramo da promenimo pristup ulaska u mečeve ukoliko želimo da ne rizikujemo da gubimo setove ili eventualno utakmice", zaključio je Grbić. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се