Poštarke izgubile od Kana

Odbojkašice Poštara 064 izgubile su na startu takmičenja u Indesit Ligi šampiona od Kana u Francuskoj sa 3:2. U Čelendž kupu odbojkaši NIS Vojvodine poraženi su od Lokomotive Harkov sa 3:1.

Prvi set dobile su "poštarke" sa 25:21. U drugom je bolji bio Kan. Rezultat 25:22 za Francuskinje.

Odbojkašice beogradskog tima u veoma uzbudljivoj završnici trećeg perioda dobro su se snašle i slavile su sa 25:23. Isti rezultat, ali u korist domaćina zabeležen je u četvrtom setu. 

Taj brejk je pripao Kanu sa 15:6. Poštar 064 je vodio sa 1:0 i 2:1 u setovima, međutim, nije uspeo da zabeleži trijumf u Francuskoj. Naredni protivnik našeg šampiona biće Turk Telekom iz Ankare u dvorani Sport Eko u Beogradu 12. novembra u 18.00.

U prvoj takmici 2. kola Čelendž kupa NIS Vojvodina je u Harkovu poražena sa 3:1 od odbojkaša Lokomotive, po setovima 26:24, 25:18, 20:25, 25:21. Revanš meč igraće se 12. novembra u Novom Sadu u 20.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво