Читај ми!

Zoran Gajić za RTS: Vanji Grbiću su vrata uvek otvorena

Novi predsednik odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić bio je gost u Dnevniku RTS-a i govorio o planovima za rad u srpskoj odbojci.

"Pre svega su planovi da se nastavi dalje učešće naših nacionalnih selekcija na svim takmičenjima i da zadržimo što je moguće viši takmičarski nivo. Isto tako moramo da imamo više sluha za naše regionalne saveze i za odbojku u unutrašnjosti Srbije. Što se tiče samog servisiranja nacionalnih selekcija zaista je sitacija dosta dobra. Nikada država nije bolje pomagala vrhunski sport. Budžeti saveza su sasvim solidni za servisiranje reprezentacije. Ali, za drugi deo priče potrebna su još dva sponzora, za razvoj lige i za razvoj odbojke u unutrašnjosti", rekao je novi predsednik OSS.

Na pitanje kakav je njegov status u Azerbejdžanu, gde radi kao trener, Gajić je rekao: "Svi u  klubu su pozdravili moj izbor i dozvolili mi da se maksimalno posvetim radu u odbojkaškom savezu". 

Upitan kako kometariše izjavu Vanje Grbića da se povlači iz srpske odbojke rekao je: "Ja sam ranije govorio da ne doživljavam Vladimira kao protivnika, to su bila dva koncepta. Ne doživljavam ništa lično, on je imao malo emotivniji nastup, ali mi sportisti smo takvi ljudi, sa nama uopšte nije lako. Ja ne smatram da je Vanja gubitnik i moja vrata su za njega uvek otvorena". 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво