Читај ми!

Odbojkaši Novog Pazara pobedili Ribnicu

Odbojkaši Novog Pazara pobedili su na svom terenu kraljevačku Ribnicu sa 3:0 (27:25, 25:22, 25:21), u poslednjoj utakmici prvog kola Superlige. Domaćina je do trijumfa predvodio Irfan Hamzagić sa 17 poena, a pratili su ga Srećko Ristić i Dušan Lopar sa po 10 i Hamza Zatrić sa devet poena.

"Ostvarili smo važnu pobedu na startu prvenstva, ali nije bilo lako. Kraljevčani su pokazali da su kvalitetan rival, meč je lako mogao da ode i na drugu stranu. Verujem da imamo još puno rezervi", rekao je posle utakmice trener Pazaraca Saša Stefanović.

Najefikasniji u redovima Ribnice bio je Stefan Okošanović sa 18 poena, Nenad Ćosić dodao je devet, a Đorđe Ilić i Bane Nenadić po pet poena.

"Mislim da obe ekipe mogu mnogo bolje. Imali smo set loptu u prvom setu, čini mi se da smo i oštećeni u jednoj situaciji, ali to ne menja činjenicu da je Pazar zasluženo došao do trijumfa", ocenio je trener kraljevačkog superligaša Boško Mačužić.

U drugoj večerašnjoj utakmici, Crvena zvezda je slavila u Nišu protiv istoimenog domaćina sa 3:0 (25:18, 26:24, 29:27).

Dan ranije, Spartak je u Ljigu savladao ekipu Partizana sa 3:1, dok je kragujevački Radnički slavio kao gost protiv Klek Srbijašuma rezultatom 3:2. Vojvodina je u petak u Novom Sadu bila bolja od Jedinstva iz Stare Pazove sa 3:1.

Novi Pazar će u drugom kolu gostovati Radničkom, a Ribnica ekipi Jedinstva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво