Prvenstvo Srbije za odbojkašice

Poštar 064 bolji nod Dinama

U utakmici prvog kola državnog šampionata za odbojkašice je u Pančevu ekipa beogradskog Poštara 064 kao gost savladale ekipu domaćeg Dinama sa 3:0 (25:20, 25:8, 25:19).

U hali sportova "Strelište", pred oko 600 gledalaca, sudili su: Gradinski iz Beograda i Popović iz Sremskih Karlovaca.

Dinamo: Raonis, Lečić, Janković, Kosarić, Grbić, Ršmović, Karić, Davidović, Marković, Rašić, Puzović, Rakić.

Poštar: Pantović, Duraković, Vesović, Petrović, Majstorović, Antonijević, Popović, Sirković, Pucarević, Bursać i Avramović.

Posle izjednačenog početka (7:5), Beograđanke su preokrenule rezultat na 7:10 i 9:15.

To je bila uvertira za dobijanje prvog, ali - i još ubedljivije - drugog seta, kroz koji su se gošće prosto prošetale - od 4:16 do 8:25.

Treći set odigran je u istom tempu kao prvi. Pančevke su povele sa 10:6 i 11:9, ali su se Beograđanke brzo prenule i preokrenule na 11:14, da bi posle povećale razliku - 13:17, 15:19, 16:21 i 17:23. Treći set završen je trijumfom gošći od 19:25.

U redovima "poštarki" posebno se istakla Jovana Vesović, a uz nju još Sanja Bursać i Amadea Duraković. U domaćoj ekipi sve igračice su razočarale.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи