Zvezda povela protiv Partizana, Novi Pazar smanjio protiv Vojvodine

U polufinalu plej-ofa Srbije, Crvena zvezda povela protiv Partizana sa 2:1, dok su odbojkaši Novog Pazara smanjili vođstvo Vojvodine na 2:1.

Odbojkaši Crvene zvezde savladali su, kao gosti, Partizan 3:0 (25:23, 25:21, 25:20) i poveli sa 2:1 u polufinalnoj seriji plej-ofa šampionata Srbije.

Zvezda je "brejkom" uzvratila Partizanu koji je bio bolji u drugom meču i sada sledi četvrti duel, u kojem će ponovo crno-beli da budu domaćini, a crveno-beli imati prvu meč loptu za finale.

Četvrti meč igra se u petak.

Odbojkaši Novog Pazara savladali su Vojvodinu sa 3:2 (21:25, 27:25, 21:25, 25:22, 18:16), čime su smanjili prednost Novosađana na 2:1.

Pred oko 500 gledalaca, utakmica u novopazarskoj dvorani Pendik trajala je 126 minuta.

Domaću ekipu do trijumfa je predvodio Nemanja Stevanović sa 19 poena, a pratili su ga Jovan Delić sa 18, Hamza Zatrić sa 13 i Radiša Stevanović sa 12 poena.

Najefikasniji u timu Vojvodine bio je Aleksandar Minić sa 24 poena, Marko Nikolić upisao je 20, a Miloš Vemić deset poena.

Četvrta utakmica u Novom Pazaru igraće se u četvrtak od 18.00, dok je 17. april termin za eventualnu "majstoricu" u Novom Sadu.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво