Читај ми!

Odbojkaši Vojvodine poveli u polufinalu plej-ofa

Odbojkaši Vojvodine pobedili su u Novom Sadu tim Novog Pazara sa 3:1 (22:25, 25:18, 25:18, 25:20) u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige, posle 104 minuta igre. Druga utakmica na programu je kroz dva dana u Novom Sadu, a treća je zakazana za 12. april u Novom Pazaru.

Na startu serije koja se igra na tri pobede, domaću ekipu do trijumfa je predvodio Marko Nikolić sa 17 poena, a sledili su ga Aleksandar Minić sa 15 i Miloš Vemić sa 11 poena.

Najefikasniji u timu Novog Pazara bio je Branislav Radović sa 13 poena, dok su Radiša Stevanović i Nemanja Stevanović dodali po 12.

Druga utakmica na programu je kroz dva dana u Novom Sadu, a treća je zakazana za 12. april u Novom Pazaru. Bude li potrebno, Novi Pazar će 15. aprila biti domaćin četvrtog susreta, dok je 17. april termin za eventualnu "majstoricu" u Novom Sadu.

Drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Partizan, koji će prvi meč igrati u četvrtak od 18.00 u Sportskom centru Voždovac na Banjici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво