Igor Kolaković: Jaka grupa-veliki izazov

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je da jaka grupa u kojoj će se ekipa takmičiti na Evropskom prvenstvu 2009. predstvalja veliki izazov.

"Mogu samo da konstatujem da je grupa u kojoj ćemo se takmičiti u Izmiru teška, kao i grupa B u kojoj su Rusija, Finska, Estonija, Holandija i sa kojom bi trebalo da se ukrštamo u drugom delu šampionata", rekao je Kolaković agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, cilj reprezentacije Srbije je uvek visok, ali u ovom trenutku još je rano procenjivati kakve će biti mogućnosti reprezentacije.

"Do Evropskog prvenstva ima još puno vremena. Ne znam na koje ću igrače moći da računam. Sigurno je da ćemo u svakoj utakmici, kao i do sada, ići na pobedu, ali ne znam koliko će to biti dovoljno i koliko daleko možemo da odemo", rekao je Kolaković.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво