Igor Kolaković: Jaka grupa-veliki izazov

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je da jaka grupa u kojoj će se ekipa takmičiti na Evropskom prvenstvu 2009. predstvalja veliki izazov.

"Mogu samo da konstatujem da je grupa u kojoj ćemo se takmičiti u Izmiru teška, kao i grupa B u kojoj su Rusija, Finska, Estonija, Holandija i sa kojom bi trebalo da se ukrštamo u drugom delu šampionata", rekao je Kolaković agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, cilj reprezentacije Srbije je uvek visok, ali u ovom trenutku još je rano procenjivati kakve će biti mogućnosti reprezentacije.

"Do Evropskog prvenstva ima još puno vremena. Ne znam na koje ću igrače moći da računam. Sigurno je da ćemo u svakoj utakmici, kao i do sada, ići na pobedu, ali ne znam koliko će to biti dovoljno i koliko daleko možemo da odemo", rekao je Kolaković.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 14. okt 2008, 17:03)
namcor

Oprez ili skromnost?

Oprez je osobina vrlo pametnih, a skromnost uopste nije. (Konfucije: Covek u zivotu mora da zeli maksimalno, ali da bude pametan da bude zadovoljan i malim). mislim da odbojkasi imaju pravo da zele vrh...i da sve ucine da to i ostvare. Do duse, necemo biti zadovoljni necim "malim", ali i to je deo sporta!