Kompanija "Viner štediše" uz Odbojkaški savez

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić izjavio je, povodom potpisivanja ugovora o saradnji sa kompanijom "Viner štediše", da u narednom periodu očekuje još bolje rezultate zajedničkog rada.

"Kada smo potpisivali prvi ugovor sa uglednom kompanijom, bili smo svesni da je to potpuno novi vid saradnje, do tada nesvojstven ovom podneblju. Iz meseca u mesec, na obostrano zadovoljstvo javljale su se i bile realizovane mnoge kreativne ideje", naglasio je Boričić na svečanosti u beogradskom Sport kafeu. On je napomenuo da je veliki problem svih naših klubova loša materijalna situacija i istakao da je za boljitak na tom planu neophodna znatna podrška lokalne samouprave".

"Naša liga je verovatno najmlađa u Evropi, a primarni zadatak svih nas mora biti da se kroz nju stvaraju vrhunski igrači i budući reprezentativci", ocenio je Boričić. Predsednik OS je dodao da je za još bolji ugovor sa sponzorom naredne godine potreban predani rad, više publike i medijske pažnje nego do sada.

Predsednik Udruženja klubova saveznog ranga Goran Ćato naglasio je da je prošla sezona prema svim pokazateljima bila bolja od prethodne i izrazio očekivanje da će se takmičenje i ove godine odvijati bez ikakvih problema. "Smatram da smo kao organizacija sposobni da regulišemo sve obaveze koje su pred nama, a jedini problem sa kojim se suočavamo već dugi niz godina jesu finansije", izjavio je Ćato.

Član Upravnog odbora kompanije "Viner štediše" Kristof Rat naglasio je da mu je drago što je saradnja sa OSS "sve plodnija", uveren da će još mnogo puta biti produžavana. Prema njegovim rečima, odbojka je u Srbiji izuzetno zanimljiv i atraktivan sport i nameće obavezu daljeg ulaganja.

U narednoj sezoni kompanija "Viner štediše" će u saradanji sa "Sportskim žurnalom" svakog meseca nagrađivati najboljeg igrača i igračicu elitnog ranga takmičenja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво