Juniorsko EP, žene: Srbija - Hrvatska 3:0

Mlade odbojkašice Srbije pobedile su u Peruđi, u meču trećeg kola B grupe 21. prvenstva Evrope za juniorke, odgovarajuću selekciju Hrvatske sa 3:0 (25:12, 25:17 i 25:1), posle 63 minuta igre.

Utakmica je odigrana u dvorani Palasport Evanđelisti u prisustvu 100 gledalaca, a sudili su Mihail Meljnik iz Ukrajine i Jakobus Nederhud iz Holandije.

SRBIJA: Malešević (9), Pucarević (2), Rosić, Helić, Marković, Pantović (1), Ninković (11), Milosavljević (8), Rašić (5), Bjelica, Lazarević (16).
Treneri: Zoran Kovačić i Bojan Mihajlović.

HRVATSKA: Malević, Brčić (1), Miloš (3), Černjeka (3), Kalapač (2), Jelić (1), Ćutuk (1), Uljević (1), Magdić (10), Zdrilić (2), Žižić (2), Novalić (7).
Treneri: Damir Jurić I Zdenka Urlić.

Efektno i brzo, za samo 63 minuta igre, Srbija je zabeležila drugu pobedu u Peruđi, prvu maksimalnu. Izabranice Zorana Kovačića, iako bez povređene Nataše Šiljković, od početka su krenule silovito i tokom tri seta rivalu prepustile samo 41 poen.

Ponedeljak je na šampionatu Evrope u Italiji slobodan dan.

Srbija će u četvrtom kolu B grupe igrati protiv Belgije u utorak od 18,00 časova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво