Problemi sa povredama uticali na plasman

Odbojkaški reprezentativac Srbije Bojan Janić ocenio je da su na Olimpijskim igrama u Pekingu problemi sa povredama u velikoj meri uticali na konačni plasman našeg državnog tima.

"Posebno smo bili oslabljeni na poziciji primača, pošto smo bili povređeni Nikola Kovačević i ja" podsetio je Janić i dodao da eliminacija u četvrtfinalu od selekcije SAD, kasnijeg olimpijskog pobednika, ne bi smela da se oceni kao neuspeh.

On je na konferenciji za novinare na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" istakao da će učešće na Igrama u Pekingu predstavljati veliku školu pred naredna takmičenja.

"Očekujem da kostur tima ostane na okupu i u narednom olimpijskom ciklusu. Nadam se da ćemo biti sve bolji u godinama koje su pred nama", rekao je Janić.

Kapiten ženske reprezentacije Srbije Vesna Čitaković-Đurišić napomenula je da je, uprkos svemu, zadovoljna ostvarenim na Igrama u Pekingu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи