Spremna da ponovo pomogne

Bloker ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Stefana Veljković vratila se u nacionalni tim "nasmejana, srećna i zdrava".

Ona je zbog povrede u septembru propustila osvajanje titule evropskog prvaka, a sada se pojavila na početku priprema za Svetski kup u Japanu.

"Posle zdravstvenih problema vraćam se nasmejana, srećna i zdrava. Spremna sam da, koliko god mogu, pomognem devojkama da se plasiramo na Olimpijske igre u Londonu", kazala je Veljkovićeva novinarima u Beogradu.

Ona je istakla da je u reprezentaciji Srbije "fenomenalna atmosfera" i da su svi puni samopouzdanja.

Sanja Malagurski je kazala da se nada da će, posle dve nedelje i "malog odmora", ekipa nastaviti sa dobrim radom i igrama.

Ona je ocenila da je ekipa "znatno oslabljena" odsustvom Jelene Nikolić i Maje Ognjenović, koje posle dogovora sa selektorom nisu na spisku za turnir u Japanu zbog povreda i umora.

"Znatno smo oslabljene, jer ćemo biti bez dve važne karike; ipak, mlade smo i željne dokazivanja", dodala je Malagurski.

Svetski kup u Japanu igraće se od 4. do 18. novembra, a tri prvoplasirane reprezentacije obezbediće plasman na Olimpijske igre u Londonu 2012. godine.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 18. okt 2011, 13:02)
Borko-Basel [neregistrovani]

Dajte prenos

Molim RTS da daju prenos i na SATELITU-jer nemoze se porediti slika sa TV i ova Online.
A nasim curama sve najlbolje i ne samo direktan plasman nego i da osvoje turnir-vas navijac iz CH.

(ponedeljak, 17. okt 2011, 15:11)
anonymous [neregistrovani]

Ponos i dika

Devojke, sta god uradile u Japanu, posle onoga sto ste postigle ove godine, je uspeh.

Zelim vam svima puno zdravlja i da budete srecne, a i mi navijaci da smo srecni sa vama.