Читај ми!

Nole uz odbojkašice

Najbolji svetski teniser Novak Đoković bodrio je u Pioniru odbojkašice Srbije protiv Turske u polufinalu Evropskog prvenstva, a pobedu im je čestitao i na svojoj Fejsbuk stranici, uz želju da u nedelju osvoje zlatnu medalju.

"Čestitam odbojkašicama Srbije na plasmanu u finale Evropskog prvenstva! Zaslužile su pobedu! Idemo sada po zlatnu medalju! Srbija!", napisao je Đoković na svojoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuk.

Đoković je večerašnji duel gledao u društvu braće, Marka i Đorđa. Srpski teniser čestitao je i poraženoj Turskoj.

"Svaka čast odbojkašicama Turske, sjajno su igrale na ovom šampionatu, pa i večeras. U finišu nisu imale sreće", napisao je Đoković.

Finalni meč EP Srbija - Nemačka igra se u subotu od 18 sati u hali Pionir, a tri sata ranije na programu je meč za bronzu Turska - Italija.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво