Broznani Poljaci

Poraz u polufinalu od Srbije izgleda da je teško pogodio Ruse, koji su izgubili i u borbi za treće mesto na Evropskom prvenstvu u odbojci. Reprezentacija Poljske pobedila je "zbornaju" rezultatom 3:1, po setovima 25:23, 18:25, 25:21, 25:19, i tako osvojila bronzanu medalju.

Odbojkaška reprezentacija Poljske osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto je u meču za treće mesto savladala selekciju Rusije sa 3:1 (25:23, 18:25, 25:21, 25:19).

Selekcija Rusije nije uspela da se oporavi od jučerašnjeg šokantnog poraza u polufinalu od Srbije, što je Poljska, branilac titule, itekako umela da iskoristi i dođe do pobede.

Ni jedni ni drugi nisu briljirali na meču, ali je utisak da su odbojkaši Poljske imali veći motiv da osvoje medalju i popnu se na najniži stepenik na pobedničkom postolju.

Poljaci su vrlo dobrim servisom i čvrstim blokom uspešno parirali gorostasnim ruskim odbojkašima koji su na momente delovali kao da ne žele da se nalaze na terenu.

Poljaci su ponovo imali fantastičnu i fanatičnu podršku navijača. Na tribinima je bilo more poljskih zastava i na neki način je to bio domaći teren izabranika Andree Anastazija.

Na kraju, možda nisu odbranili titulu šampiona od pre dve godine, ali su Poljaci pobedom na častan način završili takmičenje.

Ovaj meč gledalo je oko 6.500 navijača, a organizatori očekuju da će u duelu za zlatnu medalju tribine biti još ispunjenije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи